7.2 C
Cluj
sâmbătă, decembrie 9, 2023
No menu items!

Podcast de zece… cu Amalia Hațegan, fata din Câmpia Turzii studentă la Universitatea Sorbona din Franța: „Îmi doresc să fiu un promotar al performanței”

Cele mai citite

Amalia Hațegan este o tânără care a terminat școala Gimnazială în Câmpia Turzii, liceul la Emil Racoviță din Cluj Napoca și va începe facultatea la Universitatea Sorbona din Paris.

Amalia Hațegan este o tânără cu un potențial maxim care adoră pur și simplu să învețe. Este genul de persoană care are multe de spus însă pentru Amalia vorbesc faptele.

În cele câteva minute din podcast am discutat despre sistemul de învățământ, performanță, sacrificiu, altruism și continuitate. Am rămas profund surprins de capacitățile intelectuale ale Amaliei, zic eu un mic geniu care va scrie istorie în România.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm...

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img