7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Video. Sala Polivalentă Turda Arena, la un pas de inaugurare. Imagini spectaculoase cu bijuteria Turzii. Cristian Matei: „Este una dintre cele mai moderne săli din România”

Cele mai citite

Una dintre cele mai mari investiții în infrastructura sportivă din istora Turzii. Peste 23 milioane de euro a costat Sala Polivalentă Turda Arena. Ținând cont de faptul că lucrările sunt aproape de final, l-am chestionat pe edilul municipiului Turda, Cristian Matei, cu privire la inaugurarea și darea în folosință a „polivalentei”

Turda Arena va cuprinde un bazin de înot de relaxare și cameră tehnică, vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, sală de forță, spații tehnice, spații de depozitare, cameră de masaj, saună, cabinet de fizioterapie, holuri, scări de acces, etc.

Sala este model 2020, are 3450 de locuri și cel mai performant sistem de iluminat de pe piață. Edilul Turzii, Cristian Matei, ne spunea că în sala vor există activități sportive însă și activități artistice. Așadar, dacă în viitorul apropiat vom vedea un mare festival sau spectacole grandioase să nu fim mirați.

Mai jos, imagini spectaculoase din interiorul Turda Arena.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img