7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Podcast de zece cu… George Moldovan, președintele Rotary Câmpia Turzii

Cele mai citite

Una dintre cele mai mari virtuți pe care omul o poate avea este bunătatea cu toate diminutivele ei. Omul, prin acțiunile sale, având liberul arbitru, poate face bine sau… mai puțin bine. În momentul când ești într-o poziție mare a unei organizații care promovează binele prin acțiuni benefice pentru societate ești și mai puternic motivat să faci binele.

Ei bine, acest „om de bine” este dnul George Moldovan, ales în urmă cu puțin timp Președinte Rotary Câmpia Turzii.

Cu un CV impresionant, omul de bine dorește implicarea Rotary în activitățile comunității. George Moldovan a adus o continuitate la viziunea Rotary și promite mult și multe în acest mandat de președinte.

În podcastul de zece am purtat discuții cu și despre ceea ce însemnează funcția de președinte Rotary, acțiuni ce vor urma și, în principal, am purtat discuții despre Omul George Moldovan.

Credeți-mă, o să vă placă!

 

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img