7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Podcast de zece… cu Emilia Dragotă, antreprenor de 13 ani în domeniul studiului de piață: „Cele trei criterii după care mă ghidez în viață sunt…”

Cele mai citite

Emilia Dragota, o tânără antreprenoare cu o experiență de 13 ani, este o sursă de inspirație pentru mulți. Cu pasiune și determinare, s-a dedicat studiului de piață, analizând tendințele și nevoile consumatorilor. Cu toate acestea, devotamentul ei nu se oprește aici. Emilia este și un ambasador al luptei împotriva risipei alimentare, conștientizând importanța conservării resurselor și a protejării mediului înconjurător. Prin inițiativele ei, își propune să educe și să inspire comunitatea să acționeze în mod responsabil. Cu un viitor strălucit în față, Emilia Dragota demonstrează că vârsta nu este un obstacol atunci când vine vorba de a face o schimbare pozitivă în lume.

Totodată, Emilia Dragotă este invitată frecvent la Bruxelles pentru a susține proiectele referitoare la lupta împotriva risipei alimentare. Emilia Dragotă se remarcă ca un antreprenor talentat și dedicat. Specializată în realizarea de sondaje, ea aduce o perspectivă unică și o înțelegere profundă a nevoilor și preferințelor consumatorilor.

„Principiul meu de viață este că atât timp cât pui ambiție, perseverență și mai ales pasiune în tot ceea ce faci, cheia succesului îți este garantată indiferent în domeniul în care activezi. Eu m-am bazat cumva pe aceste trei criterii: ambiție, perseverență și pasiune pentru a-mi atinge scopurile în domeniul meu și pentru a evolua în domeniul cercetării de piață!”, ne-a spus Emilia Dragotă.

Despre aceste aspecte, despre vizitele la Bruxelles și planuri de viitor, în Podcastul de 10 cu oameni de nota 10

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img