Politică de confidențialitate

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale ASPRESS, în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet  aspress.ro

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți vizitator al aspress.ro, vă vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați:

  • În mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii formular de contact, în măsura în care ne contactați în acest fel.
  • În mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate, URL-uri complete, secvența de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor

III. Scopurile și temeiurile prelucrării

Dacă sunteți vizitator al aspress.ro, vă vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru desfășurarea comunicării directe cu dumneavoastră, prin utilizarea datelor de contact furnizare în formularul de contact.
  • pentru descoperirea preferințelor dumneavoastră în legătură cu articolele noastre și îmbunătățirea conținutului afișat.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază confirmarea dumneavoastră din bannerul de accept sau prin bifarea căsuței “Sunt de acord cu politica de confidențialitate”

IV. Modificări în politica de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceasta politică de confidențialitate. În cazul unor modificări majore pe viitor vei fi înștiințat pe email (dacă este posibil) sau prin afișarea unui mesaj specific pe site. Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie.