7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm pentru copii”

Cele mai citite

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12 echipe din Câmpia Turzii și Turda. Baza 71 Aeriană și Poliția Câmpia Turzii sunt instituțiile publice care au reprezentanți în acest turneu. Cea mai tânără echipă este formată din puști din Câmpia Turzii care joacă la Progresul Călărași, Victoria Viișoara și FC Câmpia Turzii.
Echipa Young Boys Câmpia Turzii a oferit cea mai frumoasă declarație a zilei: Suntem niște  copii care vrem să ajutăm copiii din Asociația Autism. Am venit să jucăm pentru copii”
Echipele înscrise:

Amicii Turda, Bayern Câmpia Turzii, YoungBoys, SquadBlocuri, Steaua Roșie Bolduț, Poliția Câmpia Turzii, 300 Motors, Ofensiv, Baza 71, Generația 85, Golden Boys, FC Călărași.
În cadrul evenimentului se organizează și un târg caritabil de unde se pot achiziționa diverse decorațiuni de Crăciun

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Primăria Câmpia Turzii: În atenția populației

❗În atenția populației   🔥Având în vedere atenționările de caniculă prognozate, Municipiul Câmpia Turzii se află sub avertizare, cu cod galben,...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img