7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Activitatea primarului Cristian Cherecheș poate fi caracterizată prin sintagma „Omul sfințește locul”: Cu răbdare dezvoltăm comuna Frata!

Cele mai citite

Încă de când a preluat frâiele comunei Frata a avut ca obiectiv bunăstarea cetățeanului. Lucrurile s-au schimbat odată cu venirea lui Cristian Cherecheș la conducere primăriei comunei Frata. Proiectele au început să vină, banii europeni sau guvernamentali au început să ajungă în investițiile privind dezvoltarea comunei.

Recent, Cristian Cherecheș anunța semnarea unor proiecte importante pentru comuna Frata! De la drumuri asfaltate, rețele de canalizare, monitorizare video, parcuri de joacă pentru copiii până reabilitarea dispensarului uman sau stații de încărcare electrice.

Om credincios, cu o familie frumoasă, Cristian Cherecheș nu uită nici de credința strămoșească și nici de patrimoniul cultural imenes pe care îl are în comună.

Cristian Cherecheș este un primar dedicat care demonstrează un angajament profund față de comunitatea sa și depune eforturi susținute pentru a-i mulțumi pe toți locuitori. Totodată, are o viziune clară pentru dezvoltarea și progresul comunității sale, punând în aplicare strategii și planuri pe termen lung. Și cel mai important lucru, Cherecheș arată empatie față de nevoile și preocupările locuitorilor, fiind atent la problemele individuale și colective ale comunității.

Felicitări!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img