7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu, furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda

Cele mai citite

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu, furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda.

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 09.05.2023, între orele 08:00 – 18:00, în localitatea Mihai Viteazu.

De asemenea, în data de 09.05.2023, între orele 08:00 – 18:00, furnizarea apei potabile va fi efectuată cu presiune redusă în cartierele Micro 1, Micro 2, Micro 3, Poiana și Cartierul Industrial.

Întreruperea furnizării apei potabile și furnizarea cu presiune redusă sunt necesare pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire rețea alimentare cu apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu.

Va rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Pe parcursul efectuării lucrărilor, în perioada menționată, pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

 

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Târg caritabil pentru o fetiță de 6 anișori, în Câmpia Turzii

Asociația PRO ASSISTO Câmpia Turzii, împreună cu echipa ei de voluntari dorește să vă aducă la cunoștință faptul că...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img