7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Arunci deșeuri, ilegal, în Florești… ești amendat pe măsură!

Cele mai citite

Când se face intenționat trebuie amendat. După acest pretext s-a dus și administrația locală Florești în cazul unui individ care a descărcat deseuri ilegale în comuna Florești. Individul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere și amendat cu o amendă de 20.000 lei.

„Datorită eforturilor susținute ale echipei noastre de Poliție Locală, a fost identificat și sancționat un individ care a descărcat ilegal deșeuri provenind din construcții pe un câmp din localitatea noastră.

Prin intermediul rețelei noastre de camere de supraveghere stradală, șoferul a fost identificat și sancționat cu amendă în cuantum de 20.000 lei.

Colaborând strâns cu reprezentanții Gărzii de Mediu și cei ai Poliției Locale Cluj-Napoca, am 𝒊𝒅𝒆𝒏𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝐭 𝒊𝒏𝒄𝒍𝒖𝒔𝒊𝒗 𝟔 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒂𝒏𝒆 𝒓𝒆𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒂𝒃𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒓𝒂𝒄𝒕𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒕𝒓𝒂𝒏𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒂𝒃𝒂𝒏𝒅𝒐𝒏𝒂𝒕 𝒅𝒆𝒔̦𝒆𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒊̂𝒏 𝒏𝒂𝒕𝒖𝒓𝒂̆.

Aceste persoane vor fi amendate cu suma de 10.000 lei fiecare, iar activitățile de construcție/demolare desfășurate de acestea vor fi verificate în vederea conformității cu legislația în vigoare.

𝗖𝗮𝗺𝗲𝗿𝗲𝗹𝗲 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝘀𝘂𝗽𝗿𝗮𝘃𝗲𝗴𝗵𝗲𝗿𝗲 𝗮𝘂 𝗰𝗮𝗽𝗮𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗮 𝗿𝗲𝗰𝘂𝗻𝗼𝗮𝘀̦𝘁𝗲 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 î𝗻𝗺𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰𝘂𝗹𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗹 𝘃𝗲𝗵𝗶𝗰𝘂𝗹𝗲𝗹𝗼𝗿 𝘀̦𝗶 𝗽𝗼𝘁 𝗿𝗲𝗳𝗮𝗰𝗲 î𝗻𝘁𝗿𝗲𝗴 𝘁𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂𝗹 𝘂𝗻𝘂𝗶 𝗮𝘂𝘁𝗼𝘁𝘂𝗿𝗶𝘀𝗺 𝗽𝗲 𝗿𝗮𝘇𝗮 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗲.

De asemenea, dorim să subliniem faptul că persoanele implicate vor suporta consecințele legale ale acțiunilor lor, chiar și dacă acestea nu se află pe teritoriul comunei noastre.

Acest lucru demonstrează hotărârea noastră fermă de a proteja mediul înconjurător și de a menține comunitatea noastră curată și sigură.

Dorim să atragem atenția tuturor celor care ar putea fi tentați să comită astfel de fapte ilegale că în comuna noastră am implementat măsuri de supraveghere și control, inclusiv supravegherea cu drone, pentru prevenirea acestor activități ilicite.

Nu va exista loc de scăpare pentru cei care aleg să încalce legea și să afecteze mediul înconjurător.

Cei care au nevoie să debaraseze deșeuri atipice au la dispoziție forma legală prin operatorul de salubritate’, Facebook Bogdan Pivariu

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ghiță Munteanu a împlinit 50 de ani! A lansat o melodie chiar în ziua când a petrecut cu prietenii apropiați

Pe data de 25 mai, Ghiță Munteanu, renumitul cântăreț de muzică populară și de petrecere, a marcat o etapă...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img