7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Atitudine luată de proprietarul magazinul NEVAN LUNA. Apel către părinți: „Nu mai trimiteți copiii după țigări, alcool și energizante la magazin”

Cele mai citite

În contextul preocupărilor legate de sănătatea și siguranța copiilor, patronul magazinului alimentar Nevan Luna a făcut un apel ferm către părinți pentru a nu mai trimite copiii să cumpere țigări, alcool și băuturi energizante de la magazin. Acest apel vine în urma unei creșteri îngrijorătoare a cazurilor în care copiii sunt trimiși să achiziționeze astfel de produse, cu riscurile asociate pentru sănătatea și siguranța lor.

Produsele menționate au un impact negativ asupra dezvoltării fizice și mentale a copiilor și pot avea consecințe grave pe termen lung. Consumul de țigări și alcool în timpul copilăriei poate duce la dependență și la probleme de sănătate serioase în viitor. De asemenea, băuturile energizante pot afecta sistemul nervos și pot duce la probleme de sănătate mintală și fizică.

Andrei Șandru (Nevan Luna) subliniază că este responsabilitatea noastră colectivă să protejăm copiii și să le oferim un mediu sigur și sănătos în care să crească și să se dezvolte. În loc să îi trimitem pe cei mici să cumpere astfel de produse, este important să le oferim exemple pozitive și să îi educăm despre consecințele negative ale consumului acestora.

Andrei (Nevan Luna) îndeamnă părinții să fie conștienți de alegerile lor și să evite să își trimită copiii după produse dăunătoare pentru sănătatea lor.

Felicitări!

Sursă foto- turdanews

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img