7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Autentiticitatea primează. Radio Someș organizează cel mai autentic eveniment de lăsatu’ secului!

Cele mai citite
„Va fi un adevărat regal de folclor autentic, susținut de: Aurel Tămaș, Oana Bozga-Pintea, Marius Ciprian-Pop, Valeria și Traian Ilea, Bogdan Toma, Ioan Dordoi, Cosmin Mocean, Iulia Bucur Roman, Mihaela Grindean, Amalia Chiper-Iurian. Orchestra va fi alcătuită din zece instrumentiști, dirijor Gavrilă Danciu.

Vestea bună este că biletele vor putea fi achiziționate în format fizic, chiar la intrarea la eveniment, începând cu ora 18.00, vineri, 10 noiembrie. Rezervările se fac prin mesaj la 0724212500.

De asemenea, cei care sunteți familiarizați cu achizițiile online, puteți achiziționa biletele de pe www.entertix.ro.

,,De-a lungul timpului, Radio Someș a fost promotorul tradițiilor și datinilor din străbuni și a pus mereu la loc de cinste costumul popular și jocul tradițional. Variat ca stil, jocul este descris de specialiști ca fiind plin de forță și vitalitate, exprimând specificul fiecărei regiuni. Jocul reflectă sufletul, istoria și trăirile românilor. I-a însoțit dintotdeauna la cele mai importante evenimente din viață. Jocul din Străbuni, de Lăsatul Secului, are de asemenea origini îndepărtate. La joc obișnuiau oamenii să pună în valoare cele mai frumoase straie populare, tradițiile, obiceiurile și credințele. Tot la joc se alegeau de multe ori persoanele dragi – soțul sau soția,  pentru tot restul vieții. Îi așteptăm cu drag pe ascultătorii noștri la evenimentul anului!”, spune managerul Radio Someș, Traian Ogâgău.

În cele ce urmeză aveți câteva fotografii care surprind bucuria, pofta de viață, veselia și vioiciunea evenimentelor marca RADIO SOMEȘ.”

Sursa: radiosomes.ro

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img