7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Bogdan Pivariu, primarul localității Florești, a premiat elitele sportului local

Cele mai citite

Edilul localității Florești, Bogdan Pivariu, anunța în data de 7 martie premierea excelenței sportive din Florești. Un lucru benefic pentru cei care au adus plus valoare sportivă localității Florești, prin participarea la diferite competiții naționale și internaționale pentru anul 2022. Iată că în data de 31 martie, cei mai buni trei sportivi și antrenorii lor, au fost premiați și felicitați pentru performanțele extraordinare. 

„Cei mai buni trei sportivi, cu vârste de 13, respectiv 16 ani, împreună cu antrenorii lor au fost premiați astăzi, într-o ceremonie care arată respectul și aprecierea pentru eforturile depuse de copii și tineri și pentru rezultatele deosebite obținute la competiții naționale și internaționale. Investițiile noastre în infrastructură, dar mai ales proiectele de parcuri noi și zone de agrement în Florești, sunt parte dintr-un angrenaj mult mai complex, care să încurajeze cât mai mulți copii și tineri să aleagă activități și discipine sportive diverse, atât pentru a-și petrece timpul liber cât și pentru a-și urma visele și să atingă performanța. Felicitări tuturor și la cât mai multe medalii în continuare !

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img