7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Cel mai important turneu caritabil al primăverii se va desfășura în comuna Călărași

Cele mai citite

Progresul Călărași organizează un turneu caritabil în data de 17 martie, pe sinteticul din Călărași, cu strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii! La nici o săptămână de la anunțarea campionatului s-au strâns 12 echipe din zona Turda – Câmpia Turzii!

„La o săptămână de când am dat startul înscrierilor pentru turneul caritabil CUPA PRIMAVERII, în sprijinul Asociației Autism Campia Turzii, am reușit sa adunam 12 echipe de fotbal, care vor juca fotbal de placere, în scopuri caritabile, pe terenul sintetic din Calarasi Gara.

Tragerea la sorti va avea loc duminica 10 martie 2024, cand vom afla componenta grupelor si orele de desfasurare a meciurilor.Orele de desfășurare a meciurilor pot suferi mici modificari, care o sa fie precizate ulterior.

Mulțumim tuturor celor care au răspuns prezent la acest turneu, și va așteptăm în număr cât mai mare sa donați pentru Asociatia Autism Campia Turzii.

Turneul va avea loc pe data de 17 martie 2024, începând cu ora 9, le terenul sintetic din Călărași Gară.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img