7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Celebrarea cuplurilor din Turda, la 50 de ani de căsnicie: Cristian Matei: „Într-o lume în care lucrurile nu se mai repară, ci mai degrabă se înlocuiesc, povestea voastră e un exemplu demn de urmat pentru noi toţi”

Cele mai citite

Sărbătoare pentru 27 de cupluri care au ajuns la venerabila aniversare de 50 de ani de la căsătorie. Cu multă emoție și bucurie pe chip, îndrăgostiții au avut parte de celebrare din partea autorităților locale turdene.

„Astăzi, am avut bucuria să celebrăm 27 de cupluri, care împreună au parcurs 50 de ani de căsătorie.

Această zi specială a fost plină de emoții sincere și recunoștință, deoarece am avut ocazia să privim în urmă la decenii de iubire, loialitate și împărțire a bucuriilor, dar şi a tristeților.

Într-o lume în care lucrurile nu se mai repară, ci mai degrabă se înlocuiesc, povestea voastră e un exemplu demn de urmat pentru noi toţi. Timpul şi devotamentul vostru au dovedit că dragostea sinceră poate rezista trecerii timpului și poate învinge orice obstacol. Suntem convinşi că fiecare poveste de iubire a avut în drumul său parte şi de ploi şi furtuni, nu doar de soare, ceea ce face şi mai admirabil angajamentul dumneavoastră.

Vă mulţumim că aţi ales să vă clădiţi viaţa şi căminele în jurul comunităţii noastre şi să fiţi o inspiraţie pentru familie, prieteni şi cei care vă cunosc.

Ne-am bucurat să vă vedem alături de noi, zâmbind unul altuia, cu mâinile unite într-o zi dedicată iubirii, timpului şi comuniunii.

Vă dorim ca în fiecare zi din cele multe care vor urma înainte să vă aducă noi amintiri pline de iubire și împliniri.”,  Facebook Primăria Turda

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Târg caritabil pentru o fetiță de 6 anișori, în Câmpia Turzii

Asociația PRO ASSISTO Câmpia Turzii, împreună cu echipa ei de voluntari dorește să vă aducă la cunoștință faptul că...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img