7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Foto. Clubul Sportiv Mosavo Kids, sub ghidarea antrenoarei Sorina Mocan, a celebrat banchetul de final de an într-o manieră extraordinară

Cele mai citite

Clubul Sportiv Mosavo Kids a marcat finalul unui sezon de succes, sub îndrumarea antrenoarei Sorina Mocan, evidențiind un an de muncă asiduă și performanțe remarcabile, într-o manieră de mare echipă.

Sorina Mocan, voleibalista de excepție și acum antrenoare dedicată a echipei, a fost în centrul reușitelor obținute în acest sezon. Cu o experiență bogată în lumea voleiului și o pasiune contagioasă pentru sport, Mocan a condus echipa către excelență.

Banchetul de final de an s-a desfășurat în data de 22 decembrie, într-o locație de Turda. Fetele Sorinei s-au întâlnit cu Mos Crăciun care le-a adus cadouri și multă bucurie. La eveniment au participat în jur de 300 de persoane, părinți și copii.

În cadrul clubului Sportiv activează peste 200 de fete din Câmpia Turzii, Turda și Mihai Viteazu. La eveniment au participat parteneri și companii care au fost și vor fi în continuare alături de acest club unde fetele învăță ce înseamnă disciplina, distracția, implicarea, sacrificiul sau spiritul colegial. Fete de la 5 anișori până la 14 ani sunt implicate în acest proces sănătos de a face sport într-un colectiv minunat.

Alături de Sorina este și va fi soțul/sprijunul ei, Vlad Toma, sportiv de performanță (rugbyst Universitatea Cluj) care pune mult suflet în ceea ce face și o sprijină pe Sorina cu tot hceea ce știe el mai bine. Emoționați amândoi, aceștia au remarcat că sunt apreciați și iubiți de către copiii și părinții care formeaza marea familie Mosavo Kids.

Felicitări pentru tot!

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un nou turneu de minifotbal, lângă Turda!

🏆”FunCup 2024" - Ediția I 🏆   "FunCup 2024", care va avea loc pe 19-21 Iulie se va desfășura pe terenul...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img