7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Comunicat Compania de Apă Arieș

Cele mai citite

ℹ💧Progresul fizic al contractelor de furnizare „INSTALAREA A 2 CENTRALE FOTOVOLTAICE”, respectiv „ACHIZIȚIE ȘI MONTAJ HIDROTURBINE, GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC” din cadrul Proiectului „CRESTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE ŞI UTILIZAREA ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE PENTRU CONSUMUL PROPRIU LA NIVELUL COMPANIEI DE APĂ ARIEȘ S.A.”, cod SMIS 2014+158441

 

✅La acest moment, progresul fizic al contractelor de furnizare componente ale Proiectului „CRESTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE ŞI UTILIZAREA ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE PENTRU CONSUMUL PROPRIU LA NIVELUL COMPANIEI DE APĂ ARIEȘ S.A.”, cod SMIS 2014+158441, se prezintă astfel:

➡Contractul de furnizare „INSTALAREA A 2 CENTRALE FOTOVOLTAICE”, atribuit către S.C. ENERGO POWER S.R.L. cu o valoare de 3.859.969,79 lei, fără TVA, înregistrează un progres fizic de 80 %, concretizat prin furnizarea următoarelor:

– panouri fotovoltaice;

– invertoare;

– conectori;

– suporți pentru sol și pentru acoperiș pentru panourile fotovoltaice.

➡Contractul de furnizare „ACHIZIȚIE ȘI MONTAJ HIDROTURBINE, GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC”, atribuit către INSTAL JOB S.R.L. cu o valoare de 2.530.000 lei, fără TVA., înregistrează un progres fizic de 45 %, concretizat prin furnizarea a 5 bucăți hidroturbine.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă.🏤   Renovarea acestei clădiri e în...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img