7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Cristian Matei, edilul municipiului Turda: „Strada Avram Iancu a intrat în modernizare”

Cele mai citite

Vremea bună de afară „obligă” autoritățile publice locale să înceapă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere și nu numai. Edilul municipiului Turda, Cristian Matei, a avut o postare prin care a anunțat verificarea stadiului lucrărilor străzii Avram Iancu din Turda.

„Astăzi am fost pe strada Avram Iancu pentru a verifica stadiul lucrărilor. Până în acest moment, banda restricționată a fost frezată, iar apoi se vor executa săpături pentru consolidarea fundației carosabilului.

Vă asigur că urmăresc îndeaproape fiecare șantier și, împreună cu echipa mea, mă asigur că fiecare antreprenor își respectă atribuțiile.

În prezent, aceste lucrări creează un mare disconfort, dar la finalizarea acestora, coridorul central de mobilitate urbană va fi modernizat cu piste de biciclete, sistem rutier nou și sistem de colectare și descărcare ape pluviale. Acestea vor fi în avantajul nostru, al tuturor.

#PMUD #CoridorulCentral #Modernizare”, Cristian Matei, edilul Turzii.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img