7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Cuvinte înălțătoare pentru grupul de colindători de la Biserică Învierea Domnului din Câmpia Turzii din partea CAA

Cele mai citite

Dacă tot este timpul colindelor este bine să colindăm, fiecare, cum și ce știm, să vestim Nașterea Domnului Iisus Hristos. Ei bine, de cum a început sezonul colindelor Părintele Sebastian împreună cu grupul său de colindători a colindat mai toate instituțiile, companiile și autoritățile locale. Astăzi, a venit rândul CAA să fie colindată de către Părintele Sebastian, Diacon Bogdan Turean și copilașii din zona Turda – Câmpia Turzii.

După mesajul postat pe Facebook, 100% colindă a fost pentru sufletul și inima celor prezenți.

”🌲Astăzi, am avut bucuria și onoarea de a fi gazdele unor colindători cu totul deosebiți, preotul Sebastian Zăhan și diaconul cu voce de înger, Bogdan Turean, însoțiți de copii talentați din cadrul parohiei ,,Învierea Domnului” Câmpia Turzii💖

✨Preotul Sebastian Zăhan, ca în fiecare an, cu vorbele sale pline de lumină și înțelepciune, ne-a purtat într-o frumoasă călătorie spirituală. Cuvintele lui au fost ca o binecuvântare care a atins inimile noastre, un mesaj de speranță și iubire, amintindu-ne de adevăratul sens al Crăciunului.

🌟Diaconul Bogdan Turean, cu vocea sa îngerească, a adus colindele la viață, creând o atmosferă de sărbătoare și bucurie. Cu emoții și pasiune, Bogdan ne-a transmis prin cântece povestea Nașterii Domnului, aducându-ne mai aproape de esența acestei sărbători magice. Crăciunul este despre a dărui bucurii!🎄💖”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un nou turneu de minifotbal, lângă Turda!

🏆”FunCup 2024" - Ediția I 🏆   "FunCup 2024", care va avea loc pe 19-21 Iulie se va desfășura pe terenul...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img