7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Dan Negru, de la Ierusalim: „Dumnezeu nu e magicianul David Copperfield”

Cele mai citite

Dan Negru se află la Ierusalim în aceste momente și de acolo a lansat un mesaj chiar în momentul când Sfânta Lumină a coborât.

„La Jerusalim a venit Lumina! Mă întreabă mulți cum am văzut miracolul luminii din Jerusalim. Credința nu e despre miracole! Dumnezeu nu e magicianul David Copperfield ! Ce credința ar fi aia in care Dumnezeu și-ar manifesta puterea? Puterea produce supunere! Dacă Dumnezeu și-ar manifesta puterea prin miracole, iubirea ar dispărea! Dumnezeu ar putea sa aprindă o lumânare, un bec, să vindece orașe întregi, sa facă minuni copleșitoare forțându-ne să credem in el…

Eu nu m-aș regăsi intr-un astfel de Dumnezeu! Îmi place refuzul Lui de a face minuni, de a ne copleși cu dovezi! Îmi place libertatea pe care ne-o dă..

Si cred ca esența credinței e in vorbele lui Iisus: „Iată, Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el.” Despre asta e Lumina !

Hristos a înviat!” a fost postarea lui Dan Negru pe social media

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img