7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Dan Negru: „Ocoliți frica, ocoliți-i pe cei care-ți spun cum să ajungi acolo unde ei nu au ajuns niciodată!”

Cele mai citite

Celebrul prezentator și realizator de televiziune, Dan Negru, atrage atenția pe paginile de social media despre frica pe care doresc unii să ne-o inducă. Subiectul face referire la „apocalipsa financiară”.

„Falimentul băncilor din America e explicat acu’ la tv de un analist financiar: apocalipsă. Repetă mereu cuvântul. De vreo 2 ani o tot anunță. La început a speriat-o pe mama. Acu’ mama s-a obișnuit cu „analiștii-apocalipsă”. Același ins explică, după ce a terminat cu „apocalipsa”, unde să ne investim banii in criza care urmează. Tot pe ton de panică! Pe unii „analiștii financiari” îi cunosc. Contractele lor cu televiziunile sunt de vreo 1000 / 2000 euro / lună. Pentru banii ăștia anunță apocalipse si o sperie pe măică-mea. Sunt cei care n-au reușit să-si facă propriile afaceri dar le explică altora ce sa facă cu banii. E ca si cum un gras ți-ar explica cum să slăbești! James J. Cramer e prezentatorul „Mad Money” la CNBC si e o legendă pe bursa americană unde a făcut juma’ de miliard de dolari. Așa a intrat in tv: cu credibilitatea obținută in afaceri. La noi orice păcălici e numit analist financiar și orice bișnițar îmbogățit furând statul e numit om de afaceri! Ocoliți frica! Și ocoliți-i pe cei care-ți spun cum să ajungi acolo unde ei nu au ajuns niciodată!”, a fost mesajul postat de Dan Negru pe pagina lui de facebook.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img