7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Echipa U11 a clubului Progresul Călărași a făcut un pas greșit în meciul cu Dribli Cluj

Cele mai citite

Pas greșit pentru juniorii U11 de la Progresul Călărași, în etapa a IX-a a Campionatului Județean de fotbal. Aceștia au întâlnit, acasă, echipa Dribli Cluj. Jucătorii echipei clujene au legat mai bine pasele și au prins o zi mai bună decât jucătorii echipei Progresul, drept dovada este și scorul atât de mare.

“Campionatul judetean de fotbal juniori Cluj, Categoria U-11, etapa 9

AFCS PROGRESUL CALARASI GARA – AS DRIBLI 1-7

După un start bun de meci în care am marcat din primele minute și apoi am ratat 3 ocazii clare, micuții nostrii au primit doua goluri după niște greșeli personale și apoi meciul a luat o întorsătură favorabila oaspeților.
Am încercat în repriza a doua sa revenim dar din păcate nu am mai reușit.Oricum suntem mândrii de ei și știm ca pe viitor cu mai multa concentrare și spirit de lupta vom reuși sa facem meciuri mai bune.
Suntem alături de ei necondiționat și îl felicitam pentru munca depusa și pentru efortul prestat. Mulțumim tuturor celor ce au fost la meci și celor care ne susțin necondiționat. Hai Progresul!” Facebook Progresul Călărași

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img