7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Exercițiu de evacuare aeromedicală din zonă montană

Cele mai citite

Exercițiu de evacuare aeromedicală din zonă montană

Pentru al doilea an consecutiv, piloți și personal din serviciul medical din cadrul Bazei 71 Aeriană au executat un exercițiu de evacuare aeromedicală în colaborare cu personalul din Serviciul Public Județean Salvamont Cluj. Scopul exercițiului s-a bazat pe realizarea legăturii și verificarea fluxului informațional de cooperare cu structurile implicate în operația de evacuare aeromedicală și menținerea nivelului de antrenament al echipajelor.

 

Principalele obiective au fost realizarea cooperării interinstituționale între structurile cu responsabilități pe linie de evacuare medicală și transport al pacienților la unitățile specializate, menținerea nivelului de antrenament al echipajelor, precum și perfecționarea deprinderilor personalului de stat major, de a planifica operațiile de evacuare aeromedicală în cooperare cu alte structuri, în cadrul unui scenariu tactic și găsirea de soluții pentru cele mai dificile situații ce pot apărea în timpul executării acestora.

 

📸 ✍️ Andreea Păcuraru

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img