7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Făgădar Advertising, la ceas aniversar. „Bravo copile, visul tău a devenit realitate și merge înainte!”

Cele mai citite

Calitatea înainte de toate. Cu acest principiu a plecat la drum tânărul Bogdan Făgădar- specialist în fonduri europene, în urmă cu 4 ani. Ai ceva de imprimat, vrei ca logo-ul tău sau fie vizibil sau pur și simplu vrei să transmiți un mesaj, Făgădar Advertising este soluția.

Cum tot timpul există două variante în alegerea serviciilor sau produselor, Făgădar Advertising oferă clienților două variante de imprimare:Termotransfer sau broderie.

Termotransfer: se folosesc doar produse premium în realizarea acestui tip de imprimare…                                                      „Ce folosim pentru personalizarea produselor? Folosim doar folii Premium din poliuretan cu grosimea de 100 microni. Materialul de bază este ecologic și respectă standardul Oeko-Tex 100 Clasa I (nu conține PVC, plastifianți sau metale grele). Ce înseamnă asta, mai exact?Înseamnă că tu și cei dragi vă veți bucura de produsele voastre foarte mult timp de acum încolo. Tot ce trebuie să faci este să întreții produsul conform indicațiilor și te vei asigura că tricoul tău preferat va rămâne ca nou. Cu ajutorul serviciilor de termotransfer putem personaliza articole textile precum tricouri, hanorace, șepci, sacoșe, bluze, șorțuri, veste și altele.”

Broderie: „Din respect pentru tine, am ales să lucrăm cu tehnologia japoneză de ultimă generație a unei companii cu peste o sută de ani de experiență în domeniu. Am ales să combinăm această tehnologie cu ața germană pentru că ne-am dorit de fiecare dată să depășim așteptările clienților noștri. Atât pasiunea pentru munca pe care o facem, cât și alegerile în procesul de producție, ne garantează broderii de cea mai bună calitate.Ce putem personaliza prin serviciul de broderie computerizată?Tricouri, hanorace, șepci, șorțuri, halate, prosoape și multe altele. Acest serviciu poate să fie folosit inclusiv în brodarea tablourilor.”

Cam asta înseamnă Făgădar Advertising. Mai jos, povestea de 4 ani spusă de fondatorul companiei Făgădar Advertising, Bogdan Făgădar.

„Astăzi se fac 4 ani de când am început oficial acest proiect minunat… Făgădar Advertising. Wow!!! Au fost 4 ani intenși în care am învățat extrem de multe, am trecut prin tot felul de stări mai mult sau mai puțin plăcute, însă mereu am mers înainte. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și care au crezut în mine și acest proiect, însă doresc să le mulțumesc și mai mult celor care pe parcursul celor 4 ani fie au dezamăgit acest proiect, fie nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, fără voi nu am fi învățat lecții importante și cu siguranță nu ne-am fi ambiționat să mergem mai departe și să creștem permanent nivelul de calitate al serviciilor noastre. Nu în ultimul rând aș vrea să îmi mulțumesc mie, cel de acum 24 de ani, pentru visul nebun de a deschide o astfel de afacere… bravo copile, visul tău a devenit realitate și merge înainte! Multumesc din suflet tuturor!Mă înclin Semnat, Bogdan Făgădar „Fondator FĂGĂDAR ADVERTISING

Www.fagadaradv.ro

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Târg caritabil pentru o fetiță de 6 anișori, în Câmpia Turzii

Asociația PRO ASSISTO Câmpia Turzii, împreună cu echipa ei de voluntari dorește să vă aducă la cunoștință faptul că...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img