7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Festivitatea de premiere pentru olimpicii naționali de limbi moderne

Cele mai citite

După faptă și răsplată. În prezența oficialilor de la Ministerul Educației, a sponsorilor și a părinților, elevii olimpicii la olimpiadele naționale de limbi moderne au fost premiați la Sala Polivalentă BT Arena într-o frumoasă atmosferă de sărbătoare. La finele festivități, pe muzica cântată de celebrul Arpy ZIP Band, tunuri mari de confeti au colorat sala. Felicitări organizatorilor, felicitări tuturor celor care și-au dat silința să ajungă până aici!

„Astăzi, a avut loc, la Sala Polivalentă BT Arena, festivitatea de premiere a olimpiadelor naționale de limbi moderne, în prezența reprezentanților Ministerului Educației, ai autorităților și ai principalilor sponsori care, pe lângă premiile în bani acordate de Ministerul Educației, au acordat elevilor câștigători premii în obiecte, cărți, vouchere pentru cărți și excursii, pentru înscrierea gratuită la un examen Cambridge precum și cursuri la prestigioase universități din Anglia și Franța.

Doresc să mulțumesc încă o dată Primăriei și Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, pentru susținerea financiară, fără de care nu am fi reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor oaspeților noștri, cazați la cele mai bune hoteluri din Cluj-Napoca, Primăriei și Consiliului local al municipiului Turda, care au facilitat tuturor participanților accesul la Salina Turda.

Mulțumesc, de asemenea, celor trei licee la care s-au desfășurat probele de la olimpiadă- Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Liceul Teoretic„Mihai Eminescu”, Colegiul Național „George Barițiu”și tuturor colegilor din Inspectoratul Școlar Județean Cluj implicați în acest amplu eveniment. Felicitări tuturor elevilor participanți, pentru că toți sunteți niște campioni, așa cum s-a exprimat muzical Arpy Z Band în piesa care a încheiat festivitatea „Stand up for the champions!” În speranța că experiențele trăite la Cluj-Napoca vor fi unele memorabile, care îi vor determina să revină în municipiul nostru, le urez tuturor participanților drum bun spre casă și Sărbători Pascale binecuvântate!”, a transmis Inspectorul General Școlar, dna Marinela Marc.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img