7.2 C
Cluj
duminică, mai 26, 2024
No menu items!

Fostul internațional român, Ionuț Rada, în vizită la Ș.G. „Pavel Dan” Tritenii de Jos

Cele mai citite

Nu știu cine a avut această idee dar e genială…

Ionuț Rada, unul dintre jucătorii importanți ai României, a ales să petreacă câteva ore la Școala Gimnazială Pavel Dan Tritenii de Jos alături de elevi. Ionuț Rada a avut inspirația să își folosească imaginea de fotbalist într-un scop cât se poate de bun și sănătos, astfel a lansat platforma “The Rada Way” (www.theradaway.ro), unde „vrea să transforme sportul într–un stil de viață, cu zâmbetul pe buze”. Faptul că Ionuț Rada a ajuns la Tritenii de Jos este dovada vie că mai sunt oameni care vor să schimbe percepția asupra sănătății, încă din școala primară!

„Școala Gimnazialǎ PAVEL DAN Tritenii de Jos a fost gazda unui eveniment deosebit, plin de emoţie, care l-a avut ca protagonist pe fostul fotbalist și internațional român Ionuţ Rada. Acesta a prezentat elevilor programul său „Educație prin sport” – program care susţine importanța sportului în educație dar și a disciplinei în viața de zi cu zi.
Ionuţ Rada este cel care a lansat platforma “The Rada Way” (www.theradaway.ro), unde vrea să transforme sportul într–un stil de viață, cu zâmbetul pe buze: „The Rada Way este numele proiectului meu, este calea pe care mi-am ales-o în viaţă, limbajul în care am ales să împărtășesc experienţele mele comunității pe care am format-o în ultimii ani. Obiectivele mele sunt susţinerea ideii de educaţie prin sport şi încurajarea unei vieţi sănătoase, pe care intenţionez să le promovez prin intermediul unei campanii de conştientizare adresate tinerilor şi adulţilor, în încercarea de a doborî barierele ce se creează adesea între sportivii profesionişti şi public”, spune Ionuţ Rada, care a lansat și cartea autobiograficǎ, avȃnd titlul „Vreau sǎ joc”. Cartea spune povestea unei pasiuni pentru fotbal izvorȃtǎ in inima unui puști, pasiune care ȋl va purta pe la cluburile mari din Romania, apoi la unele din afarǎ, de fiecare datǎ cu o energie și un entuziasm recunoscute de-a lungul anilor…
Fostul jucător internațional român are peste 200 de meciuri jucate în Liga I cât și în cele mai importante competiții europene precum Champions League, Cupa UEFA sau Europa League.
A fost o mare bucurie pentru elevii şcolilor de pe raza comunei Tritenii de Jos sǎ-l aibǎ ȋn mijlocul lor pe Ionuţ Rada, sǎ-i asculte povestea devenirii lui ca fotbalist, experienţa sa de viaţǎ, trǎirile lui intense, bucuriile și sfaturile de a nu renunţa la visuri pentru a ajunge acolo unde ȋși doresc. Totodatǎ elevii au urmǎrit selecţiuni din meciurile jucate atȃt ȋn ţarǎ cȃt și ȋn strǎinǎtate – meciuri ȋn care Ionuţ Rada a fost autorul unor goluri de excepţie stǎrnind ropote de aplauze.
La finalul ȋntȃlnirii Ionuţ Rada a fost aplaudat de elevi, a dat autografe, a scris ȋn Cartea de Onoare a școlii, pomiţȃnd cǎ va reveni la Tritenii de Jos și chiar va juca fotbal alaturi de elevi.”, Școala Gimnazială Pavel Dan Tritenii de Jos.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ghiță Munteanu a împlinit 50 de ani! A lansat o melodie chiar în ziua când a petrecut cu prietenii apropiați

Pe data de 25 mai, Ghiță Munteanu, renumitul cântăreț de muzică populară și de petrecere, a marcat o etapă...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img