7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Inginerul și antreprenorul Sebastian Costantea, candidat la Primăria comunei Ceanu Mare

Cele mai citite

Într-un context în care comunitatea își caută noi lideri, inginerul și antreprenorul Sebastian Costantea a decis să-și folosească expertiza și pasiunea pentru a conduce comuna Ceanu Mare către un viitor mai prosper. Cu o experiență vastă de peste 14 de ani în antreprenoriat, și peste 20 de ani de activitate în administrația locală, în slujba cetățeanului, Sebastian Costantea aduce la masa candidaturii sale abilități solide în gestionarea resurselor și în atragerea de fonduri europene, un lucru esențial în mediul rural.

Cu viziunea sa de a aduce schimbare și progres, Sebastian Costantea este determinat să transforme fața comunei Ceanu Mare. Cu o reputație de bun gospodar, el promite să gestioneze resursele comunității cu responsabilitate și transparență.

Tânăr și plin de energie, Sebastian Costantea aduce o nouă perspectivă în lumea politică locală, angajându-se să reprezinte cu încredere și dedicație nevoile și aspirațiile locuitorilor săi.

Cu o echipă dedicată și un plan solid de acțiune, Sebastian Costantea este gata să ofere un nou început comunei Ceanu Mare și să aducă schimbarea pe care oamenii o merită.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img