7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Ionuț Iulian Vaida, tânărul din Câmpia, are nevoie de ajutorul nostru!

Cele mai citite

Stresul, munca, și oboseala excesivă sunt factorii care au generat problema pentru Ionuț Iulian Vaida. La 35 de ani, în floarea vârstei, cu o familie frumoasă, Ionut a primit vestea ca pe un șoc.

Un munte de om, însă cu o problemă pe măsură, are nevoie de noi… mai mult decât oricând! Un familist, un bărbat care muncește zi și noapte pentru soție, copil, pentru familie!

 

Ionuț Vaida, în vârstă de 35 de ani, se confruntă cu o provocare imensă în viața sa. A suferit o operație pe creier, o tumoare fiindu-i descoperită după ce a rămas fără grai. În acest moment se află în Israel unde i se fac o nouă serie de investigații și, în funcție de ce i se descoperă o să fie necesară o nouă intervenție chirurgicală sau nu. Ideea este că tratamentul pentru diagnosticul pe care îl are Ionuț este destul de costisitor.

 

În aceste momente dificile, el are nevoie de sprijinul nostru, deoarece costurile tratamentului și ale îngrijirii medicale sunt copleșitoare.

 

Orice contribuție, fie ea mare sau mică, poate face o diferență semnificativă în viața lui Ionuț și poate oferi o rază de speranță în aceste momente întunecate.

 

Încurajăm pe toți cei care sunt în măsură să ofere sprijin financiar să facă acest lucru, fie prin donații directe, fie prin implicare în activitățile de strângere de fonduri organizate în beneficiul lui Ionuț. Fiecare gest de generozitate contează și poate aduce un pas mai aproape de tratamentul de care are atât de multă nevoie.

 

În numele lui Ionuț și al familiei sale, mulțumim anticipat tuturor celor care vor să ofere ajutor și să fie alături de el în această perioadă dificilă. Cu sprijinul nostru colectiv, putem fi o sursă de lumină și speranță în viața lui Ionuț și să îl ajutăm să înfrunte această provocare cu curaj și determinare.

 

<span;>Orice formă de sprijin este apreciată și este binevenită în această luptă împotriva bolii.

 

Conturi unde se pot dona bani:

 

Asociația PRO ASSISTO Câmpia-Turzii:

RO87 BTRL RONC RT 0272622605, deschis la Banca Transilvania.

Cont Ionuț-Iulian Vaida:

EURO: RO 74 BTRL EURCRT0CR3398201

RON: RO 30 BTRL RON CRT0CR 3398201

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img