7.2 C
Cluj
sâmbătă, decembrie 9, 2023
No menu items!

Irina Munteanu, Prefectul județului Cluj, a primit, de la ÎPS Andrei, „Crucea Transilvană”, în zi de mare sărbătoare

Cele mai citite

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a acordat marți, 15 august 2023, Prefectului județ Cluj, doamnei Irina Munteanu, „Crucea Transilvană”, cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Clujului.

Iată că ÎPS Andrei Andreicuț a ales un moment înălțător pentru a face acest gest, de marea sărbătoarea a creștinilor ortodocsi Adormirea Maicii Domnului. Un bun prilej de a evidenția activitatea profesională a femeii în socitate.

Irina Munteanu este unul dintre cei mai implicați prefecți din România, Instituția Prefectului Cluj pe care o conduce fiind dată exemplu de bune practici atât în pandemie cât și în buna organizare a activităților cultural – sociale.

Felicitări, Irina Munteanu!

O meritai!

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm...

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img