7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Jandarmeria Română a sărbătorit 173 de ani de la înființare! Irina Munteanu, Prefect de Cluj: „Este o adevărată onoare pentru mine să mă aflu și de această dată alături de dumneavoastră, în ceas aniversar!”

Cele mai citite

Doamna prefect, Irina Munteanu, a participat astăzi la ceremonialul militar și religios dedicat sărbătoririi a 173 de ani de existență a Jandarmeriei Române, ocazie cu care a transmis următorul mesaj colegilor jandarmi:

,,Este o adevărată onoare pentru mine să mă aflu și de această dată alături de dumneavoastră, în ceas aniversar! Acest moment îmi oferă prilejul de a vă adresa sincere felicitări și mulțumiri întregului personal al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj şi tuturor jandarmilor din România. Așa cum am spus-o de fiecare dată, sunt onorată să fiu prezentă la întâlnirile cu dumneavoastră pentru a-mi exprima aprecierea pentru modul în care mențineți siguranța și ordinea publică, asigurând protecția cetățenilor, a instituțiilor, a întregii comunității. Activitatea pe care o desfășurați este una complexă și plină de provocări și știu faptul că este necesară o pregătire continuă și o permanentă dezvoltare a competențelor și abilităților, pentru a face față tuturor situațiilor care apar în practică, iar instituția pe care o reprezentați a dovedit că este capabilă să se adapteze la toate cerințele societății și să facă față cu succes provocărilor și amenințărilor cu care se confruntă. În acest context, Ziua Jandarmeriei Române trebuie să fie o ocazie de a ne aminti de importanța acestor instituții pentru siguranța și stabilitatea României, dar și de a onora munca și sacrificiul jandarmilor noștri, care își pun adesea viața în pericol pentru a proteja cetățenii și valorile naționale. Cu acest prilej, aș dori să transmit tuturor jandarmilor mesajul meu de recunoștință și respect pentru munca lor. Fiecare dintre voi reprezentați o verigă importantă în lanțul de securitate al României și sunteți o sursă de inspirație pentru toți cei care apreciază munca în folosul cetățenilor. În final, transmit urările mele sincere de sănătate, fericire și succes vouă, tuturor jandarmilor, precum și tuturor celor care sunt alături de această instituție de forță.”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img