7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Luna Solei- Asortat stilului tău de viaţă sănătos!

Cele mai citite

S-au scurs 8 ani de când am bătut primul ţăruş la fundaţia clădirii ce avea să fie visul nostru împlinit: făbricuţa de la Luncani.
Construită pentru obţinerea unor uleiuri presate la rece de cea mai înaltă calitate, care să susțină un stil de viață sănătos și să protejeze mediul înconjurător, făbricuţa noastră a crescut odată cu noi, prin tehnologie, dar mai ales graţie echipei dedicate pe care o numim azi familie.
Suntem mândri că am reuşit să devenim unul dintre cele mai iubite şi de încredere nume în industria noastră, cu produse recunoscute pentru puritatea și valorile lor nutriționale, ce păstrează toate proprietățile semințelor din care sunt extrase.
Vă mulţumim vouă, tuturor celor care ne-aţi susţinut de-a lungul timpului şi care ne sunteţi sursă de inspirație și motivare pentru a ne continua munca şi a creşte frumos şi de acum înainte.

Asortat stilului tău de viaţă sănătos!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img