7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Mădălina Rîșteiu, fotograf renumit din zonă, premiu important la Conferința Tell a Story, organizată la Cluj-Napoca

Cele mai citite

Atunci când pasiunea este răsplătită pe măsură! Mădălina Rîșteiu, fotograf renumit din zona Câmpia Turzii – Turda, tocmai ce și-a trecut în palmares un premiu important la conferința Tell a Story, conferință dedicată tuturor celor implicați în domeniul evenimentelor! Mădălina Râșteiu a participat la concursul evenimentului, secțiunea portret, și a câștigat premiul II cu o fotografie inedită!

În acest context, am rugat-o pe Mădălina Rîșteiu să ne spună câteva detalii despre acest premiu.

Adrian Soporan: Felicitări pentru acest premiu important pentru cariera ta în domeniul evenimentelor! Să ne spui câteva detalii:

Mădălina Rîșteiu: Mulțumesc! Am ajuns la Tell a Story Conference 2024 din dorința de a evolua, de a învăța mai multe, pentru că nu-i așa, mereu este loc de mai bine, mereu avem nevoie de perfecționare. Fiind participantă, am avut privilegiul de a trimite o fotografie care sa fie înscrisă în concurs, într-una din categoriile „Ziua nunții”, „After Wedding” „Black & White”, „Portret” și „Cuplu”.

Adrian Soporan: Câți participanți au fost la conferința?

Mădălina Rîșteiu: Au participat în jur de 200 de oameni, pasionați de fotografie și nu numai, din lumea mare a evenimentelor

Adrian Soporan: Cu ce fotografie ai câștigat premiul?

Mădălina Rîșteiu: Am ales una din fotografiile mele preferate, realizată în sezonul de nunti 2023, in categoria „Portret”.

Adrian Soporan: Cum te-ai simțit când ai câștigat premiul?

Mădălina Rîșteiu: M-am simțit minunat, a fost o onoare și…a venit așa, ca și o „încununare” a muncii mele și în același timp un avânt pt sezonul care sta în față!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img