7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Mălina Coc va fi prezentă la Conferinţa PMU Est-Europeană, în calitate de Ambasador Cluj: „Sunt onorată și entuziasmată și abia apuc să aduc ultimele noutăți din industrie la noi!”

Cele mai citite

Anunțul a fost făcut de Mălina Coc pe social media. Din informațiile pe care artista în materie de micropigmentare le-a oferit redacției noastre, această conferință este cea mai importantă din Estul Europei și va aduna peste 40 de speakeri internaționali. Conferinţa PMU Est-Europeană 2022, a cincea editie, va avea loc între 4 și 7 noiembrie 2022, în Bucureşti, România. Conferinţa PMU Est-Europeană se va desfăşura în somptuosul Hotel Pullman, in centrul de conferințe World Trade Center Bucharest.

 

Malina Coc va participa la acest event în calitate de AMBASADOR Cluj.

„Sunt onorată și entuziasmată și abia apuc să aduc ultimele noutăți din industrie la noi! Până atunci vă zic doar ca v-am mai pregătit câteva surprize, și promit să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă la PMU Europe Conference!” Mălina Coc

Conferinţa PMU Est-Europeană 2022 este un eveniment internaţional organizat atât pentru profesionişti, cât şi pentru începători, independent de ce brand folosesc în procedurile lor. Această conferinţă oferă oportunitatea unică de a învăţă despre cele mai noi tehnici, despre ultimele tehnologii din domeniu şi de a primi sfaturi de la unii din cei mai buni artişti dermopigmentişti ce sunt mereu la curent cu cele mai inovative metode: hiperealist, naturaleţe şi design; aceste 3 principii stau la baza excelenţei în micropigmentare. Conferinţa PMU Est-Europeană va primi pe scenă cei mai buni profesionisti, va găzdui prezentări LIVE si demonstraţii LIVE în cadrul cărora veţi învăţa cele mai bune şi noi tehnici de dermopigmentare, mai precis: micropigmentare sprâncene, îndepărtare tatuaj cu si fără laser, micropigmentare buze, pigmentologie, micropigmentare medicală, teoria acelor, marketing.

Mălina, sincere felicitări!

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img