7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Marinela Marc, Inspector Școlar General, mesaj de susținere pentru candidații examenului de BAC: „(…) să se concentreze pe citirea cu atenție a subiectelor și pe rezolvarea lor”

Cele mai citite

 

Mâine încep probele scrise din cadrul Examenului Național de Bacalaureat 2023, iar mesajul pe care doresc să îl transmit tuturor candidaților este unul de încurajare, de abordare cu responsabilitate a acestui examen al maturității, singurul care permite accesul spre desăvârșirea studiilor în mediul academic, ceea ce crește șansele integrării cu succes pe piața muncii. Tuturor le doresc să se concentreze pe citirea cu atenție a subiectelor și pe rezolvarea lor, să gestioneze eficient timpul pe care îl au la dispoziție, să nu se lase distrași de factori externi, de comportamentele greșite care promovează calea ușoară de a reuși în viață, pentru că viața ne-a demonstrat că nu este așa și că nu vor putea reuși, decât printr-o foarte bună pregătire, prin cunoștințe temeinice și o atitudine corectă. Le urez tuturor candidaților la examenul de bacalaureat să aibă încredere în ei, să gândească pozitiv în această perioadă și să fie convinși că efortul depus în activitățile de pregătire va aduce rezultate pe măsura muncii depuse, iar colegilor, cadre didactice, le doresc să dea dovadă, în continuare, de răbdare, empatie pentru elevii pe care i-au îndrumat, să fie alături de ei, să le asigure suportul emoțional atât de necesar, indiferent de calitatea pe care o vor avea în comisiile de organizare sau de evaluare a examenului de bacalaureat!

Îmi exprim deplina apreciere față de această generație, promoția 2023, care a reușit să se adapteze și să performeze, indiferent de provocările prin care am trecut în ultimii patru ani. Până la urmă, aceste situații demonstrează că viața nu este simplă, că este o luptă continuă și că învățăm și ne maturizăm din fiecare experiență, nu întâmplător examenul de bacalaureat este numit examenul maturității. Tuturor, mult succes!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ghiță Munteanu a împlinit 50 de ani! A lansat o melodie chiar în ziua când a petrecut cu prietenii apropiați

Pe data de 25 mai, Ghiță Munteanu, renumitul cântăreț de muzică populară și de petrecere, a marcat o etapă...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img