7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Marius Balo, teologul care a fost întemnitat în închisorile comuniste din China, prezent la Parohia „Sf Ilie” din Câmpia Turzii, unde și-a prezentat volumul autobiografic „Paturica Roz”

Cele mai citite

MARIUS BALO este teolog, pasionat de limba și literatura engleză. A făcut studii teologice la Cluj și New York și a fost profesor în China, unde, sub o acuzație pe care el o consideră falsă, a stat în detenție. În închisoarea chineză a început să scrie proză, multe dintre paginile acelei perioade aflându-se la baza acestui roman, care constituie debutul său editorial. Un profesor român este arestat în China. Are 33 de ani și nu înțelege pentru ce e arestat. Aceasta este premisa romanului semnat de Marius Balo, scriere autobiografică, o mărturie despre libertate, dragoste și speranță într-un univers kafkian.

Marius Balo a stat în închisorile comuniste 2922 de zile. Marius Balo a venit la Câmpia Turzii, la Parohia Ortodoxă Sfântul Ilie unde slujește părintele paroh, Raul Rațiu, pentru a-și prezenta volumul autobiografic ” Paturica Roz”. Vreme de 50 de minute, Marius Bolo a vorbit despre experiența și momentele trăite in închisoarea comunistă și despre modul în care l-a redescoperit pe Dumnezeu.

La eveniment a participat și edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, invitat fiind de părintele Raul. Acesta a achiziționat câteva cărți și a rămas impresionat de trăirea lui Marius Bolo, un om care a descoperit că nu există limite, decât în mintea noastră!

Mai jos, aveți expusă o parte din experiența povestită de Marius la Parohia Ortodoxă Sfântul Ilie.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img