7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Milexim Ballroom din Câmpia Turzii, gazda celui mai tare revelion din Ardeal

Cele mai citite

În noaptea de revelion, atmosfera a fost incendiară la Milexim Ballroom din Câmpia Turzii, unde s-a desfășurat un eveniment memorabil, reprezentând punctul culminant al distracției din Ardeal. De ce? Pentru că au avut de toate pentru toți, după cum spun organizatorii.

Sala elegantă a fost luminată splendid, iar oaspeții au fost întâmpinați cu o atmosferă plină de energie și bucurie. Muzica diversificată, de la ritmurile pe muzica de petrecere, la hiturile contemporane, a ținut participanții pe ringul de dans până în zorii zilei. Alex de la Orăștie, Aurelian de la Orăștie și Dj Sergiu au animat atmosfera într-un mod incredibil, aducând satisfacție pentru toți participanți.

Bucătarii talentați de la Milexim Ballroom au pregătit un festin culinar ce a satisfăcut cele mai exigente gusturi. Deliciile tradiționale ardelenești au fost reinterpretate într-un mod modern, oferindu-le oaspeților o călătorie culinară de neuitat.

Momentul de trecere în noul an a fost marcat de un spectacol de artificii grandios, iluminând cerul de deasupra Câmpiei Turzii, chiar dacă a existat ceață!

În acel moment magic, participanții și-au făcut urări și au clătinat paharele pentru un an plin de prosperitate și fericire.

Milexim Ballroom Câmpia Turzii a demonstrat încă o dată că știe să organizeze evenimente de excepție, oferind comunității din întreaga țară ( au participat oameni din Constanța, Timișoara, Argeș, etc) o noapte de neuitat. Revelionul de la Milexim Ballroom va rămâne cu siguranță în amintirea celor care au avut privilegiul să îl sărbătorească într-un mod atât de spectaculos.

 

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img