7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Noua conducere USAMV CJ: RECTOR – Cornel Cătoi, Președintele Senatului- Dan Vodnar

Cele mai citite

În urma alegerilor din cadrul USAMV CLUJ-NAPOCA, noua conducere a universității este: Cornel Cătoi- rector, Dan Vodnar- președintele Senatului, Paul Bota- Prefectul Studenților din USAMV.

„Senatul universității noastre, reunit în ședință astăzi, 7 februarie 2024, la Institutul de Științele Vieții ”Regele Mihai I al României”, a aprobat raportul Biroului Electoral (BEU) privind procesul de alegere a rectorului şi a validat rezultatul exprimat prin vot direct, egal şi secret în data de 1 februarie 2024, în urma căruia Prof. dr. Cornel Catoi a fost ales de comunitatea academică în funcţia de rector al USAMV Cluj-Napoca, pentru mandatul 2024-2029.

Prof. dr. Cornel Cătoi urmează să fie confirmat în funcția de rector prin ordin al ministrului Educației, în termen de 30 de zile de la data alegerilor.

De asemenea, în urma alegerilor din data de 29 ianuarie 2024, pentru mandatul 2024-2029, funcția de președinte al Senatului a revenit Prof. dr. Dan C. Vodnar, iar noul Prefect al studenților este Paul Bota. Felicitări și mult succes cu toate proiectele universității noastre!” Facebook USAMV CLUJ-NAPOCA

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un nou turneu de minifotbal, lângă Turda!

🏆”FunCup 2024" - Ediția I 🏆   "FunCup 2024", care va avea loc pe 19-21 Iulie se va desfășura pe terenul...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img