7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

O viață dedicată țării: Pensionarea emoționantă a unui cadru militar de excepție- M.m. principal Constantin Ulmet

Cele mai citite

Vine o vreme când trebuie să pui „armele” jos, vine o vreme când trebuie să te focusezi mai mult pe viața de familie, vine o vreme când trebuie să te odihnești mai mult și să te bucuri de „vacanță”.

Acea vreme a venit pentru Maistru militar principal Ulmet Constantin, un om de o bunătate aparte, cu frică de Dumnezeu și un caracter special. Un om care a excelat pe plan profesional, aducându-și aportul la bunul mers al apăraturii de zbor din cadrul MAPN. Pe scurt… dacă nu era Costi să dea acordul elicopterele Puma și Mig-urilor 21 să se ridice de la sol acestea nu se ridicau.

Într-un moment solemn și plin de recunoaștere, Ministerul Apărării Naționale a marcat pensionarea unui cadru militar distins, care și-a dedicat întreaga viață slujirii țării noastre. M.m principal Ulmet Ion Constantin fost sărbătorit pentru contribuțiile sale excepționale în cadrul MApN

Cu o carieră de peste 34 de ani, Ulmet Ion Constantin a reprezentat un exemplu de devotament, disciplină și profesionalism. Acesta a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării și eficienței structurilor militare. Pensionarea M.m. Ulmet Ion Constantin marchează sfârșitul unei epoci impresionante în cadrul armatei și deschide noi capitole în viața sa personală. Cu toate acestea, amintirea contribuțiilor sale de excepție va rămâne vie în inimile colegilor și ale celor care au avut privilegiul să lucreze alături de el.

Ulmet Ion Constantin a fost maistru militar principal în cadrul MApN, iar o bună parte din viață a petrecut-o la Baza 71 Aeriană Emanoil Ionescu.

Pensie lungă, Costi! „Un „Altfel de Zbor” Pensia Finalul anotimpului de toamnă ne-a arătat că Timpul fuge şi Toamna bate în retragere, marcând trecerea anilor şi finalul carierei militare a camarazilor de arme. 🇹🇩✈️Astăzi, 27.11.2023, la Baza 90 Transport Aerian Otopeni „Comandor aviator Gheorghe Bănciulescu” a avut loc ceremonia militară de trecere în rezervă a M.m principal Florescu Marius Adrian şi M.m principal Ulmet Ion Constantin. 🇹🇩👮În cadrul ceremoniei, M.m principal Ulmet Ion Constantin a povestit cu emoție şi bucurie că a intrat în Forțele Aeriene Române în urmă cu 34 de ani ca absolvent al Şcolii Militare de Maiştri Militari de Aviație de la Mediaş, exploatând ca tehnic de sol aeronavele MIG-21 şi IAR 330 Puma, trecând mai apoi în rândul personalului navigant ca mecanic de bord pe acelaşi elicopter militar, IAR-330 Puma. ✈️Aviația militară i-a fost familie şi casă, un sprijin pe care l-a primit şi oferit fiind considerat, datorită celor 31 de ani de carieră militară activă şi a experiențelor acumulate atât în misiunile de zbor cât şi ca instructor pentru mai tinerii colegi unul din cei mai experimentați tehnici de bord pe IAR-330 Puma, „motor” în rezolvarea şi găsirea soluțiilor optime pentru desfăşurarea în cele mai bune condiții a misiunilor de zbor. 👮‍♂️👮‍♀️Colectivul Bazei 90 Transport Aerian Otopeni vă felicită şi vă mulțumeşte pentru întreaga carieră militară, urându-vă: ” Pensie lungă, La mulți ani şi multă sănătate!💐

📷 Radu Postelnicu, ✍️ Lăcrămioara David” Facebook Baza 90. Sursa foto: facebook Baza 90

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img