7.2 C
Cluj
luni, iunie 17, 2024
No menu items!

Pe surse. Ing. Sebastian Costantea ar candida la primăria Ceanu Mare

Cele mai citite

Pe surse. Ing. Sebastian Costantea ar candida la primăria Ceanu Mare

În contextul alegerilor iminente pentru funcția de primar al comunei Ceanu Mare, inginerul Sebastian Constantea se remarcă ca o opțiune puternică și dedicată pentru a conduce destinele comunității din Ceanu Mare.

Din sursele noastre, Sebastian Constantea, care are o experiență de peste 20 de ani în administrația publică și o experiență și mai vastă în conducerea propiului bussnies, fiind unul dintre fermierii de succes de zonă, ar candida pentru funcția de primar al comunei Ceanu Mare.

Fiind tânăr, cu dorință de muncă și schimbare, ar putea aduce un suflu nou în cadrul instituției. Ținând cond că a fost cel care a pornit motoarele pentru prostestul fermierilor din zona noastră, curaj ar avea! Un mare plus pe care acesta îl are: fiind în domeniul agricol, a accesat mai multe fonduri europene pe parte de utilaje în agricultură. Procedura e aceeași… implicare să fie!

Oamenii… susțin ideea de schimbare.

„În ultima perioadă am observat că a început să se facă campanie electorală iar, celor care de 16 ani sunt la putere și care se vede clar unde a ajuns comuna datorită lor, astfel oamenii vorbesc de marea schimbare care ar trebui comunei! Aș dori să îmi exprim și eu opinia! Dacă tot se vorbește de schimbare nu de înlocuire eu consider că cel mai bun candidat pentru comună este domnul Sebastian Costantea , deoarece este o persoană care lucrează în administrație de peste 20 de ani și care are o experiență în domeniul afacerilor (mediul privat), un bun gospodar, are experiență foarte bună în fondurile europene unde a ajutat foarte multă lume din comună ,este o persoană capabilă cu bun simț. Toate acestea le poți obține prin muncă, implicarea, studiere și devotament. Acest lucru ne demonstrează că la ora actuală este singurul care merită să ne reprezinte deoarece restul au demonstrat în 3-4 mandate de ce sunt capabili. ” VOTAȚI SCHIMBAREA „, a fost postarea unui cetățean care stârnit interesul și chiar susținea unei candidaturi din partea lui Sebastian Constantea.

Dacă se va adeveri acest zvon… este posibil să vedem o altă persoană la conducerea primăriei Ceanu Mare din octombrie 2024!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivitatea de absolvire a preșcolarilor de la grădinița Poiana cu Castani din Turda

Grădinița Poiana cu Castani din Turda a fost gazda unei ceremonii emoționante, marcând festivitatea de absolvire a preșcolarilor. Evenimentul...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img