7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Polițiști clujeni, avansați în grad de Ziua Poliției Române. Șeful de post din Ciurila, Vlad Paven, a primit un certificat de apreciere

Cele mai citite

Vlad Paven, şeful de post din Ciurlia, a mers să dea o mână de ajutor șoferilor rămaşi blocați pe drum din cauza ninsorilor şi a viscolului. Datorită lui, o mamă şi trei copii au ajuns în siguranță acasă, în Cluj. Asta se întâmpla în luna februarie. Povestea tânărului polițist a făcut înconjurul României, și iată că de Ziua Poliției Române acesta a fost recompensat cu un certificat de apreciere din partea superiorilor.

„Vineri, 24 martie, în cadrul unui eveniment festiv, 19 ofițeri și 10 agenți au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, pentru merite și rezultate deosebite obținute în activitatea profesională. De altfel, pentru îndeplinirea stagiului minim în grad profesional au fost avansați 124 de polițiști.

La finalul ședinței, în semn de apreciere, conducerea Inspectoratului a premiat polițiștii care au participat și ocupat locuri pe podium la competițiile de tir și fotbal, cuprinse în Calendarul Zilei Poliției 2023.

Tot cu acest prilej, Paven Vlad, care deține funcția de șef de post la Postul de Poliție Comunală Ciurila, a primit un certificat de apreciere și felicitări din partea conducerii, pentru implicarea și empatia manifestată în cursul lunii februarie, atunci când a acordat sprijin mai multor persoane care se aflau în interiorul autovehiculelor blocate în nămeți.” I.P.J. Cluj.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img