7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Premium Cars Detaling Câmpia Turzii. Cine este omul care are grijă ca mașină ta să arate senzație?

Cele mai citite

Paul Dălălău este omul potrivit la locul potrivit. În materie de detaling auto este de departe cel mai apreciat și cel mai cunoscut în acest domeniu care a primit foarte mult gir din partea pasionaților de mașini.

Paul realizează detailing interior, polish profesional și protecții ceramice din pură pasiune pentru ceea ce iubește. Am schimbat câteva cuvinte cu Paul, care, modest fiind din fire, nu a vrut să evidențieze faptul că realizează lucruri extraordinare. Ei bine, toți cei care i-ați călcat pragul știți cât este de profesionist și de inclinat spre detaling auto. Paul a început de jos, dar înainte să ajungă să facă detaling auto, acesta repara/încarca sistemele de climă de la mașini ( lucru pe care îl face în continuare în limita timpului pe care îl are).

Având această abilitate, Paul a studiat, a învățat de la cei mai buni și a început să facă și detaling… la un nivel foarte înalt. Unul dintre motivele pentru care lui Paul „îi merge” este că nu se compară cu nimeni și face totul cu pasiune, drept dovadă stă garajul pe care și l-a construit de unu singur.

Serviciile pe care Paul le oferă sunt: Detailing Interior /Polish Profesional / Protecții Ceramice/Climă. Bine, toate cele de mai sus necesită multă răbdare, liniște și meticulozitate cu care, se pare, că Paul este înzestrat de Dumnezeu.

Spuneam mai sus de „nivel înalt”. Ei bine, acest lucru este foarte ușor de evidențiat ținând cont se mașinile care „se cer” a fi curățate și îngrijite de Paul. Mulți posesori de mașini puternice și scumpe vin chiar din Satu Mare, Alba, Mureș, Cluj sau Cluj pentru o îngrijire mai aparte a mașinii lor.

 

O mașină curată și strălucitoare nu este doar un obiect de mândrie pentru orice șofer, ci și o investiție valoroasă. Însă, în timp, suprafața mașinii poate suferi de la efectele poluării, a intemperiilor și a uzurii normale. Aici intervine detalingul auto profesional, un proces de curățare și restaurare în profunzime a mașinii, care îi redă strălucirea și o protejează împotriva deteriorării.

 

Curățarea și igienizarea tapițeriei, a panourilor de bord, a plafonului și a tuturor zonelor din interior sunt realizate cu atenție la detalii. Paul folosește aspiratoare și produse specializate pentru a îndepărta petele, mirosurile neplăcute și pentru a reda aspectul nou și proaspăt al interiorului. Un detaling auto profesional nu doar că îmbunătățește aspectul mașinii, ci are și beneficii practice. Curățarea profundă și protecția aplicată prelungesc viața mașinii, protejând-o de coroziune, decolorare și deteriorare cauzate de poluare și expunere la factorii.

Deci… voi unde vă faceți detaling la mașină?

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ghiță Munteanu a împlinit 50 de ani! A lansat o melodie chiar în ziua când a petrecut cu prietenii apropiați

Pe data de 25 mai, Ghiță Munteanu, renumitul cântăreț de muzică populară și de petrecere, a marcat o etapă...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img