7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Primăria Turda: DISPECERAT 24/7, PENTRU A SESIZA IMEDIAT ORICE DEFECȚIUNE APĂRUTĂ LA SISTEMUL DE ILUMINAT PUBLIC

Cele mai citite

💡În urma unor solicitări primite de la cetăţeni privind anumite defecţiuni ale iluminatului în diverse zone, vrem să reamintim că toate problemele şi situaţiile legate de iluminatul public din municipiul Turda se transmit direct societăţii SC FLASH LIGHTING SERVICE SA prin unul dintre canalele de comunicare puse la dispoziţie.

📑În acest sens, reamintim că s-a semnat contractul de prestări servicii, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 132/23.06.2023 prin care societatea a preluat angajamentul de a oferi servicii de calitate care să vină în sprijinul comunităţii, oferind un iluminat public eficient şi funcţional în municipiu.

👥Pentru o comunicare şi o soluţionare mai eficientă a problemelor întâmpinate, puteţi solicita detalii sau înregistra o solicitare, folosind următoarele date de contact:

🤳🏻Telefon dispecerat: 0751 586 462

ℹ️Website: flashlighting.ro

📩E-mail: dispecerat@flashlighting.ro

👍🏻Chiar și în fața situațiilor neprevăzute, echipele de la Flash Lighting Services sunt pregătite să intervină pe teren și să ofere soluții adecvate, termenul de rezolvare fiind adaptat în funcţie de fiecare caz în parte.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img