7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Primăria Turda: O nouă acțiune marca: Gândesc verde, Gândesc curat!

Cele mai citite

O nouă acțiune marca: Gândesc verde, Gândesc curat!

✅Joi, 21 Martie 2024, începând cu ora 9:00, vom desfășura o acțiune de colectare a deșeurilor de pe malul Arieșului. Alături de Compania de Apă Arieș, Administrația Bazinală de Apă Mureș, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, SC Supercom SA,Domeniul Public și elevii Colegiului Tehnic Turda depunem toate eforturile pentru a ecologiza zona.

Punctul de întâlnire pentru voluntari este Malul Arieșului – zona pod acces Cartier Hărcana (Aleea Pietroasa), așadar cei care doresc să se alăture cauzei noastre sunt bineveniți.

Operatorul de salubritate SUPERCOM SA va asigura tuturor voluntarilor saci menajeri și mănuși de protecție, iar toți sacii colectați vor fi ridicați de către echipele lor.

Ne dorim ca prin aceste campanii să contribuim cu toții păstrarea unui mediu mai curat și să conștientizăm importanța depozitării deșeurilor în locurile special amenajate.

Împreună, putem face o schimbare pozitivă pentru frumusețea și sănătatea orașul nostru.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img