7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Raisa Mureșan (10 ani) a cucerit Ungaria. Primul premiu internațional pentru o prestație muzicală de excepție

Cele mai citite

Raisa Muresan, talentata artistă din Cluj Napoca, elevă a școlii George Coșbuc, a participat la unul dintre cele mai importante concursuri muzicale din acest final de an, desfășurat la Budapesta, în weekendul 3-5 noiembrie. Cu participanți din peste 15 țări, Raisa a uimit juriul cu două melodii cântate din toată inima: Of, inimioară și The girl in 14 G.

Dupa prestația celorlalți copii talentați, juriul a deliberat și premiul cel mare l-a revendicat Raisa pentru că… a fost cea mai bună concurentă din concurs!

Din moment ce a câștigat marele trofeu al evenimentului, Raisa Mureșan a primit invitația de a participa la un concurs similar în Macedonia, la începutul anului 2024.

Cum a ajuns Raisa la acest concurs?

Ei bine, în urma prestației senzație la concursul Ursulețul de Aur din Baia Mare, unde Raisa a și câștigat premiul concursului, dna Doina Elena Bentu, profesor și organizator de festival, a ales sa meargă cu ea la concursul din Budapesta.

Cea mai bună alegere ever. Raisa a cântat senzație și a cucerit publicul și juriul.

Iată, așadar, Raisa Mureșan pur și simplu a excelat într-un festival internațional și a reușit, la cei 10 anișori, să scrie istorie în Budapesta.

Felicitări, Raisa!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img