7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Raisa Mureșan (10 ani) încântă audiența la World Association of Festivals (Macedonia) și câștigă premiul cel mare

Cele mai citite

Bucurie mare pentru Cluj Napoca, bucurie mare pentru România, bucurie mare pentru Raisa Mureșan și familia sa. După ce a câștigat anul trecut, la Budapesta, Marele Trofeu al concursului, iată că la câteva luni distanță Raisa Mureșan a cucerit inimile juriului din Macedonia. WAF

După ce a cântat ca niciodată, Raisa Mureșan a câștigat Grand Prix-ul evenimentului. Alături de dna Doina Elena Bentu, Raisa Mureșan a cunoscut ceea ce este bine și benefic pentru cariera sa în muzica, carieră care pare a fi una de succes. Sub conducerea dnei profesoare de canto, Doina Elena Bentu, Raisa a excelat atât pe scena din Budapesta cât și pe scena din Skopje. Sincere felicitări, dna profesoară!

Cu o prestație captivantă și o prezență scenică fermecătoare, Raisa Mureșan a demonstrat o abilitate artistică remarcabilă, aducând o notă distinctivă spectacolului și lăsând o amprentă de neuitat în memoria celor prezenți.

Evenimentul muzical de anvergură a atras atenția iubitorilor de muzică din întreaga lume, iar Raisa Mureșan a devenit subiectul discuțiilor (de bine) după ce s-au decernat premiile, mulți dintre participanți dorind să facă poze cu ea. Publicul a fost fermecat de talentul său vocal, iar juriul a apreciat originalitatea și pasiunea aduse pe scenă.

Raisa Mureșan a fost aclamată și aplaudată la scena deschisă de cei prezenți, transmițând emoții autentice și creând o atmosferă magică în timpul spectacolului din Macedonia.

Felicitări, minune!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img