7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Restaurantul Nicolas impresionează cu noile sale sortimente de pizza realizate în cuptor specializat

Cele mai citite

Bucurie pentru iubitorii de pizza, o nouă experiență culinară la Restaurantul Nicolas. După cum se știe, calitatea este principala preocupare pentru cei care gestionează locația Nicolas din Tritenii de Jos. Recent s-a făcut o investiție substanțială pentru deliciul și confortul clienților!

 

Cel mai bun cuptor pentru pizza de pe piață, în varianta hibrid, (lemn și gaz), cu vatră rotativă, tocmai ce a realizat noile sortimente de pizza cu care Restaurantul Nicolas impresionează consumatorii de pizza!

 

Cu o echipă pasionată de gastronomie și o abordare dedicată inovației, Restaurantul Nicolas continuă să surprindă și să încânte papilele gustative ale clienților săi. Pentru iubitorii de pizza și pentru cei în căutare de noi experiențe culinare, Restaurantul Nicolas din Tritenii de Sus rămâne o destinație de neratat.

 

În plus de asta… face și delivery!

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img