7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

România cea frumoasă a strălucit, la Florești! Artiști din toate zonele țării au încântat publicul numeros

Cele mai citite

Tradiții, cultură, credință, obiceiuri strămoșești, jocuri populare, grai românesc, port tradițional sau meșteșugari pricepuți cu diverse îndelniciri. Aceste lucruri minunate s-au întâlnit la cel mai frumos și de impact eveniment cu și despre autenticitate românească. Din 1 până în 3 septembrie, din comuna Florești s-a dat ora exactă în materie de folclor. Trei zile pline de unitate, folclor și frumos. Comuna Florești a fost gazda acestui eveniment, România cea frumoasă, care a ajuns la cea de-a doua ediție. Trei zile în care artiști din mai toate zonele etno-folclorice s-au întâlnit în comuna Florești la evenimentul organizat de Asociația Spiritualitatea Strămoșească. Nume grele ale folclorului românesc au pășit pe scena amplasată în Parcul Poligonului din Florești, aducându-și aportul muzical într-un mod aparte. Paula Hriscu, Marius Ciprian Pop, Aurel Tămaș, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Nicoleta Voica, Bogdan Toma ș.a.m.d, au transmis emoție intensă publicului prezent în toate cele trei zile de eveniment.

Un alt aspect remarcabil al acestui festival tradițional a fost atmosfera de comunitate și unitate. Aceste eveniment a adunat oamenii într-un scop comun: să celebreze tradițiile și cultura lor.

Oamenii de toate vârstele și originile s-au aaduat pentru a se bucura de momentele de bucurie și conectare. România cea frumoasă nu numai că menține tradițiile vii, dar și consolidează legăturile dintre membrii comunității și transmit valorile culturale de la o generație la alta.

România cea frumoasă a strălucit, la Florești!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img