7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Savu Robert, micul karatist din Turda cu zeci de medalii câștigate

Cele mai citite

Oameni buni și frumoși, de Ziua Internațională a Copilului vrem să vă prezentăm povestea unui tinerel karatist din Turda, care are la activ zeci de medalii, trofee și premii câștigate până la frageda vârstă de 9 ani.

Savu Robert este un exemplu pentru copilașii de vârsta lui și pentru cei care doresc să se apuce de sport.

Robert, în vârstă de 9 ani, este un tânăr deosebit cu o mare pasiune pentru sport, cu precădere pentru karate. Această pasiune a descoperit-o la vârstă de 7 ani împreună cu colegii de școală. Părinții lui, care îl susțin necondiționat în ceea ce face, nu s-au gândit niciodată că Robert ar putea să își ducă această pasiune la un nivel atât de ridicat. Însă dacă faci ceva și îți place foarte mult, rezultatele nu vor întârzia să apară. De ceva timp încoace, Robert câștigă titluri peste titluri și medalii peste medalii. Este doar o chestiune de timp până când Robert va trimfa internațional, având suficiente calități pentru a-și îndeplini obiectivele! Robert face parte din Clubul Viitorul Samurai Turda, club cu care își poate duce la bun sfârșit obiectivele legate de performanță!

Felicitări, Robert! Ești un exemplu pentru toți!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img