7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Schimbare de macaz la Petreștii de jos. Candidatul PNL pentru funcția de primar este tânărul Bogdan Sămărtinean

Cele mai citite

Anunțul a fost făcut pe pagina europarlamentarului Daniel Buda, Președintele PNL Cluj. Ioan Pirv dorește continuitate în comună sub matia PNL și îl prezintă pe ing. Bogdan Sămărtinean, un băiat deosebit, cu multe valențe, genul de persoană care se implică în activitățile comunității. Actualul primar, Ioan Pirv, dorește să facă un pas în spate. Bogdan este un om bine văzut în comună, cunoscut și apreciat de toți oamenii. Mulți ani a fost cântăreț la biserica din localitate.

„Petreștii de Jos: Administrație performantă într-o comună în plină dezvoltare și rolul crucial al schimbării generaționale în administrația publică locală!  În cursul dimineții de astăzi, am avut deosebita plăcere de a mă întâlni cu domnul primar Pîrv Ioan. În cadrul întâlnirii, am avut oportunitatea de a aborda diverse chestiuni administrative. Domnul primar a excelat în administrația publică locală, realizând performanțe notabile prin investițiile finanțate din fonduri europene. Cel mai relevant indicator al succesului său este aprecierea valorii terenurilor, având în vedere că această comună se află la aproximativ 20 km de Municipiul Cluj-Napoca. De asemenea, l-am întâlnit pe domnul Bogdan Sămărtinean, cel care urmează să reprezinte Partidul Național Liberal (PNL) în competiția electorală pentru funcția de primar al comunei. Această întâlnire a fost ocazia de a discuta despre viziunile și planurile sale pentru dezvoltarea comunității, precum și despre modul în care intenționează să adreseze nevoile și provocările cu care se confruntă locuitorii. Aceasta reprezintă un moment semnificativ în conturarea peisajului politic local și în anticiparea direcțiilor viitoare de acțiune în cadrul administrației publice locale. Foarte mulți clujeni au devenit locuitori ai comunei Petreștii de Jos, atrași de infrastructura de înaltă calitate și, în special, de instalarea fibrei optice, care le oferă posibilitatea de a beneficia de internet de mare viteză.

Îl felicit pe domnul primar pentru toate eforturile realizate și de asemenea îi mulțumesc domnului Bogdan Sămărtinean pentru angajamentul asumat de a continua dezvoltarea comunității.

EPP Group in the European Parliament”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img