7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Seară magică la Călărași. Concertul de colinde a adus emoție în inimile celor prezenți

Cele mai citite

Într-o atmosferă plină de căldură și bucurie, cetățenii din Călărași au avut parte de un încântător concert de colinde desfășurat la căminul cultural în data de 16 decembrie. Locația a fost completă, iar artiștii ce au urcat pe scenă au reușit să aducă emoții profunde și să împărtășească magia sărbătorilor cu comunitatea locală.

Evenimentul a fost o adevărată reuniune a comunității, iar căminul cultural s-a transformat într-un sanctuar al colindelor și al emoțiilor festive. Artiștii au impresionat cu vocile lor armonioase, creând o atmosferă plină de spiritul Crăciunului. Publicul, numeros și entuziasmat, a participat activ, contribuind la această experiență memorabilă.

Concertul susținut de Andrea Badea, Ștefan Suciu, Gemenele Folclorului Maramureșean, Suzana & Daciana Vlad, Antonia Gabor, Pr. Diac. Bogdan Turean, Iulia Bucur, Elisabeta Guzu, Mădălina Mureșan și Ioana Sucală, a creat un moment de conexiune și bucurie pentru cetățenii din Călărași, marcând începutul sărbătorilor într-un mod de neuitat.

Momentul minunat al evenimentului a fost finalul, când copilașii prezenți la concert au urcat pe scenă și au colindat la unison o colindă.

Acest spectacol de colinde a devenit tradiție sub conducerea edilului Ioan Racolța, omul care conduce și va conduce destinele comunei mult timp de acum înainte.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img