7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Spectacol caritabil la Cinema Mărăști organizat de Kids Sing Academy! Se strâng fonduri pentru o micuță de un an!

Cele mai citite

În perioada 26-27 iulie, la Cinema Mărăști, va avea loc un spectacol caritabil organizat de cea mai in vogă academie de muzica din Cluj Napoca- Kids Sing Academy. Evenimentul va aduce pe scenă toți cursanții academiei de la secțiile de canto, pian și chitară, oferind un spectacol de neuitat.

Spectacolul are un scop nobil: strângerea de fonduri pentru o fetiță de doar 1 an, diagnosticată cu cancer la ficat la vârsta de 3 luni. Până acum, micuța a trecut prin 7 cure de chimioterapie și a suferit o operație complicată în luna martie, urmată de alte 2 cure de chimioterapie. Deși operația a decurs bine, fetița trebuie monitorizată lunar, iar costurile acestor proceduri sunt extrem de mari.

„Prin acest eveniment dorim să aducem o rază de speranță în viața unei fetițe care a demonstrat o putere extraordinară în lupta cu boala. Invităm întreaga comunitate să ni se alăture pentru a oferi sprijin și a strânge fondurile necesare pentru continuarea tratamentelor,” a declarat CEO Nadia Molodvan, Kids Sing Academy

Programul spectacolului va include momente artistice susținute de cursanții academiei, care și-au pregătit cu grijă și dăruire reprezentațiile. De asemenea, organizatorii promit și alte surprize plăcute pentru toți cei prezenți.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, oferind oportunitatea mai multor oameni de a participa și de a-și aduce contribuția. Toate fondurile strânse în urma spectacolului vor fi direcționate către familia fetiței pentru a acoperi costurile tratamentelor și monitorizărilor medicale necesare.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img